mod_breadcrumbs_adv

Soci@ online

La UEC de Sants ofereix un nou servei, el Soci Virtual on-line.

Aquesta modalitat de soci està adreçada a aquella gent que es vulgui fer soci únicament per aconseguir la tarja federativa corresponent.

Així doncs, no serà un soci de ple dret, però podrà demanar les diferents llicències federatives, amb la corresponent cobertura d’assegurança més adient a la seua activitat, a les diferents Federacions Esportives Catalanes on la UEC hi és associada:

 • Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), 
 • Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME).
 • Federació Catalana d'Espeleologia ( FCE )
 • etc.

Sempre ampliables amb les cobertures estatals - el soci d’aquesta mena ha de tenir en compte els terminis establerts per cada federació per fer efectiva l’assegurança corresponent, i que acostumen a ser de 15 dies naturals a partir de l’endemà de fer efectiu el pagament.

Heu de tenir en compte ( el soci on-line i tothom ) que ha de ser responsable quan desenvolupi la seua activitat, i formar-se tècnicament ( el club ofereix periòdicament cursos d'Introducció a diferents modalitats esportives al medi natural ).

També encoratgem a tots aquells que es decideixin a triar aquesta modalitat a respectar l'entorn natural on desenvolupin la seva activitat i informar-se de les zones amb regulació d’activitats ( especialment parcs naturals ). 

Un dels requisits principals per ser soci on-line és no haver estat soci de ple dret en els últims 3 anys anteriors al moment de la inscripció. 

 

Tràmits SOCI VIRTUAL

Només has de seguir els següents passos: 

 1. Emplenar el qüestionari següent escollint la modalitat desitjada (mirar taules adjuntes).
 2. Fer la transferència indicant: Soci Virtual + Nom i cognoms al número de compte de:
  "Banc Sabadell"
   ES75 0081 0140 8600 0138 2145.
 3. Uns dies després de rebre la transferència et respondrem al teu correu electrònic amb el número de Soci Virtual de la UEC de Sants.

 

El Soci Virtual no tindrà dret a l'ús de les instal·lacions de l'entitat. Per poder tenir aquest dret s'haurà de fer Soci de Ple Dret. Per a més informació contacta directament amb nosaltres.

 

 

 

Tarifes i formulari per les modalitats FEEC i FEDME