mod_breadcrumbs_adv

Publicacions

Bulletí UEC

Mensualment la UEC edita un Butlletí amb els esdeveniments més importants que estan previstos. Aquest butlletí s'envia amb la revista Excursionisme i es pot descarregar des de la propia web de la UEC: www.uec.cat.

 

excursionisme

Excursionisme representa a la Unió Excursionista de Catalunya, és el seu mitjà de comunicació. Tant a nivell entre socis com sobretot de cara a la societat i al món excursionista o de la muntanya.

Fa anys els socis proposaren l'elaboració d'una revista que volíen que servís de mitjà de comunicació entre les entitats, amb una regularitat i un compromís. Sense cap dubte, un repte exigent!

Les entitats necessiten un mitjà per poder donar a conèixer les activitats i les propostes. Els articles i el noticiari social són la mostra evident que hi ha vida a les entitats, que hi ha persones darrera, amb ànim de portar a bon terme projectes i iniciatives.

La revista reflecteix la personalitat de l'entitat. Cada una de les entitats dedicades al món excursionista té i ha tingut el seu propi mitjà de comunicació on es reflecteix el tarannà de l'entitat. La UEC també en té el seu.

www.excursionisme.cat

 

Vèrtex és una revista editada per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Tracta sobre el món de l'excursionisme a Catalunya i de la muntanya en general.

S'estructura en seccions fixes com notícies, cròniques d'actualitat, entrevistes i articles d'opinió per una banda; i en reportatges sobre activitats de muntanya per l'altra. Aquests articles descriuen itineraris d'excursionisme, escalada, alpinisme, bicicleta de muntanya, esquí de muntanya, raquetes de neu i descens de barrancs. També s'hi inclouen reportatges d'altres temes com refugis, tècnica i seguretat, medi ambient, cultura excursionista o personatges històrics.

https://www.feec.cat/comunicacio/revista-vertex/vertex/