mod_breadcrumbs_adv

Notícies

XI Sants Montserrat

SM_2022_cartell.jpg

Les inscripcions es faran a través de la pagina web: a l’apartat Sants-Montserrat. Al prémer sobre "Inscripció a la Sants-Montserrat 2020” s’obrirà la pàgina d’inscripció oficial de la FEEC on haureu d’escollir la “Xl Caminada Sants-Montserrat”, omplir el formulari corresponent i pagar a través del TPV que hi ha a la mateixa pàgina. La llista d’inscrits definitiva, sortirà a la nostra web: a l’apartat Sants-Montserrat.

L’últim dia per fer la inscripció i/o el ingrés serà el 7 de maig.

L’organització es reserva el dret d’admetre inscripcions el dia 6 maig però al preu de 40 € sense cap tipus de bonificació.

El fòrum de participació resta limitat a 300 participants. L'organització es reserva el dret a ampliar-lo si ho creu convenient.

 
Preus:
  • Socis UEC Sants 22€

  • Socis UEC Sants no Federats 26€

  • Federats 30€

  • No Federats 35€

  • Autocar 10€

 

 

Sants Montserrat 2020

 

 

         Sants Montserrat 2020

 

                     suspesa!!

                                         

                                          ens veiem el 2021.

 

Captura.JPG

 

Presentació VIII Caminada Sants Montserrat


La U.E.C de Sants organitza el 13 de Maig i 14 de Maig de 2017 la VIII Caminada Sants – Montserrat, i té per objectiu fer el recorregut que separa la plaça de Sants de Barcelona, amb la plaça del Monestir de Montserrat, per camins de muntanya.
És oberta a tothom, especialment a tota la gent del barri de Sants i afiliat a la Federació d'Entitats Excursionista de Catalunya, i d'altres Federacions adherides a la U.I.A.A. o amb conveni de reciprocitat amb la F.E.E.C. Puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència-2017 de la Federació d'entitats Excursionistes de Catalunya.

 

AQUÍ TROBARÀS TOTA LA INFORMACIÓ DE LA SANTS MONTSERRAT

Powered by Wikiloc

 

 

 

 

targeto sm17

Llegeix més...

Circuit Català Caminades de Resistència

Es crea el nou Circuit Català de Caminades de Resistència

Nou Circuit Català de Caminades de Resistència 2017 (CCCR).

Aquest circuit substituirà a la fins ara Copa Catalana de Caminades de Resistència i comptarà amb un calendari que començarà el 5 de març a la “4a marxa del Setge de Cardona” (CE Cardona), tindrà un total de vint-i-dues caminades i es tancarà el 5 de novembre a la “23a marxa del Garraf” (UM Eramprunyà).

La VIII Sants Montserrat en formarà part i es celebrarà el 13 i 14 de maig .

 

 

Pàgina 1 de 2