mod_breadcrumbs_adv

Altres Activitats

Exposició: "Mapes d'excursionisme antics”

La secció de Petjades i Rodes de la UEC de Sants organitza a la sala d’actes de l’entitat, una exposició de mapes d’excursionisme antics, de la primera meitat del segle XX, tots tenen més de 50 anys i alguns són ja centenaris. Aquesta exposició vol mostrar els diferents mapes que utilitzaven els nostres antecessors, anys enrere, per fer els seus itineraris i curses de muntanya.

La inauguració tindrà lloc el 3 de març del 2011.

L’exposició romandrà oberta del 3 de març al 31 de març del 2011 (dimecres tancat).

Mapes d'excursionisme antics

Cal destacar una sèrie de mapes anecdòtics, alguns d’ells amb dibuixos ressaltant els punts més destacats de l'itinerari, com son les fonts, masies, ermites, etc... Aquests mapes que publicaven les diferents editorials d’aquells temps, una d’elles l’Editorial Alpina, coneguda en el món muntanyenc per la seva varietat en les publicacions de mapes de muntanya.L'exposició anirà acompanyada per una sèrie de fotografies panoràmiques d’en Cinto Valls. Els mapes exposats són de la col·lecció particular d’en Eliseu Peidró.

 

Exposició fotogràfica:"50 anys actiu"

L’Eliseu Peidró ja porta 50 anys dedicats a les activitats de muntanya. Veurem un recull de fotografies i documents de tota aquesta història.

La inauguració tindrà lloc el 18 de febrer del 2010.

L’exposició romandrà oberta del 18 de febrer al 19 de març del 2010 (dimecres tancat).

Eliseu

Exposició fotogràfica: "Les quatre estacions”

Col·lecció de fotografies de Eliseu Peidró, Sergi Fornasari i Antonio Gargallo on podrem veure els diferents aspectes de la muntanya durant tot l’any.

La inauguració tindrà lloc el 18 de febrer del 2010.

L’exposició romandrà oberta del 18 de febrer al 19 de març del 2010 (dimecres tancat).

Les quatre estacions