mod_breadcrumbs_adv

Petjades i Rodes

Petjades i Rodes, organitza excursions per gaudir de paisatges i monuments que recorrem arreu del país. Aquesta secció i les persones que hi ha, fa molts anys que funciona i que depenen de les sortides oficials de l’entitat i que esta format per un nucli molt cohesionat de socis de totes les edats, però estem oberts a tothom que vulgui venir a gaudir de la Natura. S’hi fan d’una a dues excursions al mes amb autocar, per aprofitar als avantatges d’aquest mitja de desplaçament.

Altres activitats: Exposicions fotogràfiques i de pintura.

Orcau_001

 

Petjades i rodes 2018 - 2019.

Dia 07 d’Octubre-2018................................Camí de Ronda- Platja de Castell,Poblat Ibèric, Cala Canyers, Cap Roig, Platja de Castell.
Dia 28 d’Octubre-2018 ...............................Aiguafreda, El Moli de Vent, Dolmen de Can Serra de l’Arca, Font Fresca, Font dels Enamorats, Aiguafreda.
Dia 25 de Novembre-2018 ..........................CanTonigros, Pont de la Ronllana,Cingles Aiats, Coll d’Aiats, Coll de Bram, Santuari de Cabrera, Can Tonigros.
Dia 14 Desembre-2018.................................Sopar de Nadal
Dia 16 Desembre-2018................................Tavertet,Can Casals de la Vall, El Porti, Torrent del Cingle Xic, Masia Novelles Collet de Graus Pedro de Rojals, Collet del Vent,Rocallarga, Tavertet.
Dia 20 de Gener-2019..................................Serra Miralles, Ajuntament de Miralles, Mas Retor, Balç de Fontanilles, Clot de l’Agulla Grossa.
Dia 03 de Febrer-2019.................................Folgueroles, CanBarretina, Sant Llorenç del Munt, Sal de la Minyona, Folgueroles,
Dia 24 de Febrer-2019.................................Ermites de Marganell,L’Agrobotiga,Sant Esteve de Marganell, Ermita de Sant Jaume de Castellbell, Fassina, Sant Cristòfol, Can Prat, Marganell
Dia 10 de Març-2019....................................Santa Maria del Corcó,Pont de la Gorga, Dolmen Pui-Sespedres,Santa Maria de Corco
Dia 07 d’Abril-2019......................................Coll Fòrmic, Pla de la Calma, Puig Sui, Castanyer d’enCuc, Pantà de Vallfornés.
Dia 28 d’Abril-2019......................................Ruta de les Fonts Amer, Font de la Estació, Font Boades, Font Gironès, Font Fresca, Runes Les Femades, Font del Carlí, Font del Abeurador, Font Picant, Font Figuereta, Font dels Capellans
Dia 19 de Maig-2019......................................Coll de la Creueta, Pedra picada, Plans de Nevà, Nevà.
Dia 15/16 de Juny-2019..............................Excursió de fi de curs.