mod_breadcrumbs_adv

Arxiu Romànic

 

 

Eliseu Peidro Rami, erudit i especialista en l’art romànic català de la UEC de Sants al llarg dels anys ha creat un arxiu fotogràfic i documental dels edificis religiosos d'estil romànic a Catalunya.

 Aquest arxiu és fruit d'un treball d'investigació i documentació bibliogràfica prèvia, seguit d'un treball de camp en els indrets on hi ha els esmentats edificis. És una investigació que es fa de forma continuada, i per comarques, podeu trobar una mostra de més de 1300 fotografies a la nostra web

 Vocal de Secció: Eliseu Peidró Rami (dimanrts i divendres de 19 a 21 h).

 

SantCliment

 Eliseu Peidró, tel: 933 326 178, e-mail: eliseupeidro@gmail.com

Recull fotogràfic. L'any 1970, un grup de membres de la UEC de Sants, van apuntar-se a la iniciativa de n'Eliseu Peidrò, qui proposa un pla de recerca de tota l’arquitectura religiosa romànica del Principat. Així s’afegirien a la idea proposada per l’esmenta’t Eliseu Peidró, en Sergi Fornasari, en Joan Reig, en Ricard Olivella, n'Alfons Llopart i en Josep Gimeno. Desprès d’aquell començament espontani i voluntariós que caracteritza els homes que se senten cridats per a la muntanya, poden presentar part d’una tasca de notable mèrit.

  

 

 

 Arxiu fotogràfic digital: